Kundröster

"Jag är glad att jag valde att köpa bil av dig. Du gav ett mycket förtroendefullt intryck och den blåa Toyotan passar mig precis. Premiärturen utföll också den till stor belåtenhet. Jag är alltså mycket nöjd med mitt bilköp både vad gäller bemötande, trovärdighet och med bilen, som säkert kommer att rulla många mil tillsammans med mig!"

Med vänlig hälsning,
Birgitta Tell, Örebro

Vice förbundsordförande HRF"Tack för en ärlig affär med dig. Kommer rekommendera dig till alla som behöver sälja sin bil!"

Kajal Hawez,

Egen företagare, Karlskoga "Dottern är toknöjd över sin Volvo S60 och glad över den mycket fina bilen! Tack för en smidig och bra affär!"

Patrik Stender,

Kvalitetsingenjör, Degerfors"En sak vill jag säga: Ni har de bästa bilderna på bilar och jag har kollat många. Bra vinklar. Tack!"

Alfredo Flores, MalmöJouni Piirainen arbetar som taxi- och busschaufför i Haparanda. Han bestämde sig direkt för ta sig till oss när han hittade det han och sonen länge sökt: En välskött och fullservad Volvo S70 med lite mil - utrustad med dragkrok och motorvärmare. Hemma i Norrland hade han tittat på många liknande objekt, men det var mest långmilare som erbjöds, berättade han. De 113 milen hem till Haparanda tog 14 timmar, men gick alldeles utmärkt rapporterar en nöjd köpare dagen efter hemresan. Jounis bilköparresa är därmed den längsta hittills (för vår del) med sina 226 mil!

Målarstigen 1

695 32 Laxå


Tel 0738 - 50 90 50


Vardag 09.00-18.00

Lördag 10.00-15.00

Övriga tider enligt ö k.