Filosofi

Min filosofi

För tjugo år sedan startade jag bilföretag och devisen var lika enkel som ovanlig: "Strunta i försäljningsvolymer och flashiga lokaler - sälj välvårdade bilar i lugnt tempo!" Långt från städernas stora och stressade bilkedjor blev det småskaliga konceptet populärt.


Två decennier och hundratals kunder senare är policyn densamma: För det första ska vi sälja noggrant utvalda fordon. För det andra ska varje kund få den tid som behövs, vilket inte är självklart inom dagens bilhandel. För det tredje ska vi avstå från att hyra eller köpa dyra lokaler - som kunderna i slutändan får betala. Våra tre enkla principer verkar uppskattas i en bransch där det mesta handlar om antal sålda bilar, vräkiga showrooms - och snabba pengar!

Förutom företagsidén skiljer sig även min bakgrund från de flesta i bilbranschen: 25 års arbete inom skola och social sektor har skapat respekt för varje kund. Juridisk kurs på universitsnivå säkerställer dessutom att varje inköp och försäljning följer regelverket. Med denna hälsning önskar jag dig varmt välkommen och ser fram emot att få höra från dig!

Lennart Magnerot

Bilförmedlingen Laxå

Bilförmedlingen Laxå

Målarstigen 1, 695 32 Laxå

Swish: 0738 - 50 90 50

Webadress: laxabilformedling.se

Tel 0738 - 50 90 50

Vardag 9.00 - 20.00, Lördag 9.00 - 18.00

E-post: info@laxabilformedling.se

Webdesign: Lennart Magnerot