PARTNERS

Partners

FINANS

VERKSTAD

LEVERANS

REKOND

TONING

BILDEKOR

Laxå Biltvätt

Behöver du låna till hela eller delar av ditt bilköp? Bilförmedlingen Laxå är partner med kreditbolaget My Money för att kunna erbjuda dig som köpare de allra bästa alternativen för din finansiering. Läs mer under fliken FINANS eller ring oss direkt på tel 0738 - 50 90 50 för mer information om våra smarta och trygga erbjudanden. Efter några minuter kommer du veta allt om villkoren för din nya och skräddarsydda bilkredit. 

För att säkerställa att våra fordon är i toppskick anlitar vi huvudsakligen två lokala verkstäder anslutna till MECA respektive Mekonomen. De utför på vår beställning alla nödvändiga reparationer och servicar som krävs före vidare försäljning till våra kunder. Genom vårt samarbete med MECA-verkstaden Firma Torsten Lundh AB och Mekonomen-verkstaden Vendel Bilteknik AB garanteras högsta kvalitet på både reservdelar och utförda arbeten. I vissa fall kan andra reservdelar användas varvid vi förvissar vi oss om att även dessa håller god kvalitet.

Hittat bil hos oss och önskar leverans? Vi anlitar gärna Europa Biltransport, störst i Europa på billeveranser, och för kortare transporter Ove Allbärgning i Örebro. Fördelen med hemleverans är att du kan genomföra affären på hemmaplan och lugnt invänta bilens ankomst till din bostad.  Läs mer om hemleverans!

Vi genomför merparten av våra fordons rekondarbete på egen hand. I vissa fall anlitar vi emellertid Laxå Biltvätt för inre eller yttre rekond när särskilda behov föreligger.. Företaget kännetecknas av stor flexibiltet och mycket prisvärda tjänster och passar därmed alldeles utmärkt in i vårt övriga samarbetsprogram. 

Trött på proffsfirmornas dyra solfilmsmontage? Dålig effekt på fabrikstonade rutor? Bilförmedlingen Laxå är ett av endast två företag i hela Sverige som säljer Solarplexius sortiment till samtliga bilmodeller. De färdigskurna solskyddsrutorna i 90% svart toning (snyggt grå på insidan) är tillverkade i böjbar polykarbonat och kostar endast hälften av firmamonterat. Vi skickar satsen hem till dig och du installerar snabbt med perfekt resultat. Det enda vi behöver veta vid beställning är din bilmodell och om du vill tona tre, fem eller sju bakre rutor. Ring Lennart på tel 0738 - 50 90 50 för priser och beställning.


Prisexempel 1: 2000-2017 Volvo V70 1 245 kr inkl moms och frakt för 3 bakre fönster. 

Prisexempel 2: 2000-2017 Volvo V70 1 550 kr inkl moms och frakt för 5 bakre fönster.

Vill du köpa dina figurskurna texter och bildekaler med rabatt? Vi är återförsäljare för Dekaltrims hela sortiment från både webshop och personliga beställningar. Gå in på Dekaltrims hemsida för att välja produkter eller skapa egna texter och dekaler. Kontakta därefter oss på tel 0738 - 50 90 50 för att köpa med rabatt på din beställning!