HISTORIA

Min historia

För tjugo år sedan startade jag bilföretag med en devis lika enkel som ovanlig: "Strunta i försäljningsvolymer och flashiga lokaler - sälj välvårdade bilar i lugnt tempo!" Långt från städernas stora och stressade bilkedjor blev det småskaliga konceptet populärt.


Två decennier och hundratals kunder senare är policyn densamma: För det första ska vi sälja noggrant utvalda fordon. För det andra ska varje kund få den tid som behövs, vilket inte är självklart inom dagens bilhandel. För det tredje ska vi avstå från att hyra eller köpa dyra lokaler - som kunderna i slutändan får betala. Våra tre enkla principer verkar uppskattas i en bransch där det mesta handlar om antal sålda bilar, vräkiga showrooms - och snabba pengar!

Förutom företagsidén skiljer sig även min bakgrund från de flesta i bilbranschen: 25 års arbete inom skola och social sektor har skapat respekt för varje kund. Juridisk kurs på universitsnivå säkerställer dessutom att varje inköp och försäljning följer regelverket. Vill du veta mer om mig och företaget finns en längre intervju på startsidan. Varmt välkommen!

Lennart Magnerot

Bilförmedlingen Laxå

Målarstigen 1, 695 32 Laxå

Swish: 0738 - 50 90 50

Bankgiro: 356 - 7690

Bilförmedlingen Laxå

Tel 0738 - 50 90 50

Vardag 9.00 - 20.00, Lördag 9.00 - 18.00

E-post: info@laxabilformedling.se